Kar Reizen

Ga op reis met “Kar Reizen”, Elk weekend van 16 januari tot 7 februari 2021
Bestel voor vrijdag 17:00 uur en kom je reis ophalen op zaterdag of zondag. In overleg ook bezorging.
Je krijgt een volledige reis met diverse gerechten en bijpassende muziek.
Ook zal er een instructie worden gestuurd met daarin in hoe je de gerechten het beste kunt opwarmen.

Alle reizen zijn €27,50

Bestel (voor vrijdag 17:00 uur)  onderstaande reizen door een bericht te sturen via WhatsApp: 06-83180925.

Weet je nog. Vruuger. Tijdens de kerstvakantie bij opa en oma logeren en vervolgens lekker smullen bij oma aan tafel. Ze had zich heerlijk staan uitsloven in de keuken om haar (klein)kinderen eens goed te verwennen. De Keulse Kar brengt je terug in de tijd met “Eten met Oma Kar”. Geniet vooraf van een rijk gevuld groentesoepje om vervolgens je vingers af te likken bij de authentieke hachee, rodekool, stoofpeertje, draadjesvlees, zelfgemaakte appelmoes, piccalilly en een nostalgische afsluiter, een Vlaflipje. Ouderwets genieten voor €27,50 per persoon.

Nu we niet op vakantie kunnen, brengen wij het buitenland iets dichter bij jou. Waan je in het verre Griekenland en stap in “De Griekse Kar”. Proef de gerechten van onze eigen Griekse goden. Stuur je smaakpapillen op reis met Spanakopita, Köfte, Souvlaki, Moussaka, Tzatziki, Fetasalade en eindig de reis (afwas kapot gooien mag) met een heerlijk Grieks yoghurtje, walnoten en honing. Ga op vakantie in eigen land voor maar €27,50 per persoon.

Backpacken zit er helaas niet in dit jaar. Buikpacken kan wel. Eet tijdens deze reis je buikje rond! Allereerst landen we in Mexico en eten een heerlijke Mexicaanse Empanada met een sombrero. Van “gitaar muziek klonk door de Mexicaanse nacht” reizen we door en varen we naar de paaseilanden en bezichtigen we de mooie rotsen van Ahu Tongariki bij Chili. Hier genieten we van overheerlijke Chili Con Carne. Omdat we gehoord hebben dat Peru ook erg mooi en lekker is brengen we hun ook nog even een bezoekje. Die Aji de Gallina gaat er goed in! We vliegen nog even richting Louisianna voor hun heerlijke Gumbo, Dit alles geserveerd met frisse salades. Tot slot nemen we afscheid van de grote kleine man Donald en proosten met een lekker Mandarijnen likeurtje. Dit al voor €27,50 per persoon

Als laatste reis gaan we met z’n alle naar de Zwitserse Alphen. Trek je sneeuwschoenen maar aan, er ligt een mooi pakje sneeuw. Nu we een goeie natte neus hebben is het tijd voor een schnaps om weer lekker warm te worden. Er wordt een heerlijk pannetje Kaasfondu op tafel gezet met hiernaast heerlijke groentjes & vleesjes. Vlak voor dat Steph een heerlijke gedipte wortel in haar mond wil stoppen valt er zo een druppel kaas in haar sambuca… He bha… Beter dan confetti. Als de buikjes bijna helemaal gevuld zijn is er altijd nog ruimte voor een Zwitserse Apfelstrudel. Nu we getafeld hebben is het tijd voor de Après-ski! Neem nog een paar goeie schnaps en gooi die voetjes van de vloer op de meest fout nummers! Toen kwam het mooiste liedje “OOIT”. Met tranen in de ogen mee blèren op deze prachtige plaat. Nu dringt langzaam het besef door dat we dit jaar ook geen Oeteldonks feestje hebben in de mooiste kroeg van den Bosch. Maar niet getreurd. Met carnaval gaan we jullie weer entertainen met een heuse Keulse livestream!