Koffie, lunch, diner, borrel, dansen

De Keulse Kar

Uitgaan den Bosch

agenda 2

Wat is er nog meer te doen in de Keulse Kar

 
Ook dit jaar heeft Café De Keulse Kar een mooi carnavalsprogramma. Zoals elk jaar starten we deze feestelijke dagem met de spetterende PLEEBEKSJOW waar verrassende acts elkaar muzikaal in de haren vliegen. Tijdens de optocht op maandag zet Piep ende Blaoslust de boel van krom naar recht en van recht naar krom. Op dinsdag zorgen voor wat kwalulietaim met de kleintjes tijdens de Kidsclub. De Keulse Kar; Dè’s écht Bosch!

Programma carnaval:


Vrijdag 5 februari – vanaf 20.30 uur de, in Oeteldonk wereldberoemde, PLEEBEKSJOW
Zien we dees jaar Hendrien dressed up als Madonna op het podium een voorschot nemen op 3 dagen FEEST? Of wordt het Andre Hazes die de sjow gaat stelen? Eeuwige roem ligt op je te wachten en de deelnemers gaan het publiek meer dan vermaken! Inschrijven kan nog aan de bar of via facebook/dekeulsekar.

Zaterdag 6 februari – vanaf 14.00 uur D’n opwèremer
Na de spetterende vrijdag bende eigenlijk al opgewèrmd! Moet je toch weer inkomen, of draai je al op volle toeren? Het maakt ons niets uit. Wij staan te springen om de drie mooiste dagen van het jaar te vieren en gaan daarom op voorhand lekker los!

Zondag 7 februari vanaf 11.11 uur D’n eerste van drie dagen FEEST
We openen het cafeetje nadat we met z’n allen de carnavalsmis hebben bijgewoond. Om 11.11 gooien we de deur open voor Prins Amadeiro XXV en gaat we officieel knallen met drie volle dagen FEEST! 

Maandag 8 februari – vanaf 11.11 uur D’n Grote Oeteldonkse Optocht
Alle boeren en durskes verzamelen zich in de Hinthamerstraat voor d’n optocht. De Keulse kar heeft schitterend zicht en voldoende verzorging voor de inwendige mensch. Rond de klok van 3 komt Piep ende Blaoslust de orde nog wat verder verstoren.

Dinsdag 9 februari – vanaf 14.00 van de Kidsclub door tot begrafenis Knillis en Hendrien
Die-hard dinsdag! We beginnen de middag met alle aandacht voor de kleintjes. Langzaamaan draven we door naar een schitterend eindslot. Na de laatste uurtjes feest gaan we gezamenlijk naar de begrafenis van Knillis en Hendrien. Deze laatste dag breken we de tent af!
 

ga naar https://www.facebook.com/keulsekar.denbosch?fref=ts ga naar http://www.dekeulsekar.nl/home/contact/1