Koffie, lunch, diner, borrel, dansen

De Keulse Kar

Uitgaan den Bosch

home

Welkom op de website van café De Keulse Kar!

 
In het gezelligste café van Den Bosch is iedereen welkom
In het hart van ’s-Hertogenbosch, aan de Hinthamerstraat, vind je De Keulse Kar. Een uniek café waar je gezellig kan koffieleuten, borrelen, lunchen, dineren, dansen en praten. 

Hier vind je de evenementen van De Keulse Kar

 
Het terras heeft met de Sint Jan het mooiste uitzicht van de stad en binnen 300 meter sta je middenin het natuurschoon van het Bossche Broek.
Een bezoek aan De Keulse Kar staat garant voor een ontspannen en sfeervolle ervaring. Gezinnen, jongere ouderen en  oudere jongeren, bitterbal-eters, bierdrinkers, zakenlunchers, voetjes-van-de-vloer-zoekers en bourgondische genieters vormen een kleine greep uit de verscheidenheid van onze  bezoekers.
Voor iedereen is plaats en iedereen is even belangrijk! 
Beschermheer broeder Wouter kan je daar alles over vertellen.
 
Eten, drinken en andere activiteiten
Heb je zin in goddelijke zelfgemaakte hamburgers in verschillende stijlen, authentieke kroketten, heerlijke koffie of vele verschillende bieren, kom naar De Keulse Kar.
 
Naast nog meer goed eten en drinken voor een schappelijke prijs is entertainment een belangrijke sfeermaker. Vrijwel elke donderdag laten singer/songwriters of kleine bands van zich horen. Eens in de maand, vaak op zaterdag, draait een DJ de voetjes van de vloer! 
 
Voor groepen maakt De Keulse Kar graag mooi afgestemde arrangementen. Het is zelfs  mogelijk om in de Keulse Kar je grote feest te vieren! De Keulse Kar laat je ook graag de rest dan Den Bosch zien. Onze fietstocht voert je, compleet met picknickmand, langs de mooiste plekjes van Den Bosch.  

ga naar https://www.facebook.com/keulsekar.denbosch?fref=ts ga naar http://www.dekeulsekar.nl/home/contact/1